Imposant

Vet ni vad det betyder? I do :D


Vill hylla Så ska det låtas husband, de äger. Till skillnad från nissarna i På spåret, tänker mest på trummisen, hon suger.. Ser ut att vara så tillgjord, kan inte spela avslappnat, är så stel. I bet hon håller fel också..

God fredag på er ;)

blåg

Har haft två prov idag, ett på verktyg, typ hammare och sånt.. det var mesigt.. Sen efter att ha haft håltimme i tre timmar så hade jag nästa prov i psykologi,´de flesta andra hade pluggat som tokar, jag hade läst i ca tio minuter.. men som beräknat gick det helt okej, beräknar med att få ca 26-28 poäng, max var 34..

Får även passa på att be om ursäkt till gänget med blonda tjejer som stod i kön till kafeterian idag jag trodde inte att ni stod i kön, då ni bara stod och snackade.. Men man får nog säga att det var en jävligt fin trängning, då jag var rätt sur vid tillfället så gjorde det att jag bara gick förbi utan att kolla, utan att se hur de reagerade, jag var iskall.

Den traditionsenliga torsdagsgyrosen har även blivit inmundigad för ca tio minuter sen, KG är bra :D Ett plus är även att tjejerna som jobbar är snygga, hon som jobbade ikväll hade en riktigt schysst solbränna och var riktigt trevlig, kan ju bara hoppas på att det berodde på mig (a) haha

Men nu måste jag hojja hem om kärringen ska hinna få hyran innan hon nanar...

Puss!


Tips från coachen

Häll aldrig i chilipulver tillsammans med kaffet när du ska göra detsamma samtidigt som du har en förhoppning om att det ska bli gott, det fungerar inte så..

sovmorgon!

På förra psykologilektionen, så bestämde vi att bryta efter halva, för att sedan ta den andra halvan på en tisdag när vi vanligtvis har sovmorgon. Tänkte bara upplysa er om att det inte var denna tisdagen, utan den om tre veckor.. Så jag ended up tillsammans med tre emos och en lustig asiat, på lyssnades medans de snackade om Saw-filmerna...

god natt


:tummenupp

Jag o Kalle har donat på expen idag, ringt runt till lite klubbar, fixat med årsrapporter från förra året(!!) då vi tror att de inte riktigt är i ordning.. beställt lite material.. Jag har helt på engen hand anmält mig till rix, med en förhoppning om att vara den förste. Bifogade en lapp där det stod att Kalle och Ester (DL) har fixat 0 anmälningar, Robert (inte DL) har fixat en anmälning.. Näe jag är inte bitter.. :P

Har putsat idag i skolan, och det där jävla brukaet torkar ut händerna rätt så ordentligt, och jag sket ju såklart i att smörja in dem efter skolan.. Dock så sprang jag runt här på expen för att se om det fanns ngn ävvja att ha på händerna, hittade det tillslut på Stinas bord :D

Igår när vi var påväg hem från Förlösas årsmöte så berättade jag för Kalla att jag har denna som signal när han ringer, han sa då att han skulle hitta en till mig med.. Idag visades det det blev den här hitten.

image53

Puss


I bet det finns roligare saker att göra en fredag..

DSC00142.JPG

ässemäss


Du är utvald! Välkommen på casting den 12:e mars på tv4huset, gärdet, Stockholm kl 11:00 för uttagning av nya deltagare till nästa säsong av "en annan del av köping" Lycka till. /Tv4

"Kan du köpa barnmat på vägen hem puss"

Detta är ett självsökande sms. Den söker automatiskt den fulaste personen i min telefonbok. Vem har jag kommit till?

Meddelande från www.knullkontakt.nu. Din annons har varit inne i 8 veckor utan svar. Ska vi prova en vecka utan foto? Mvh Redaktionen

"Idag är det den internationella dagen för mentalt efterblivna. Skicka ett uppmuntrande SMS till en efterbliven kompis preis som jag har gjort..."

"Länsstyrelsen meddelar att din födsel var ett misstag. Vänligen ta kontakt med närmaste sjukhus för avlivning. Vi ber om ursäkt för obehaget."

"För 1 krona så kan ett barn i afrika få mat för en hel dag, skicka detta sms vidare till 7 stycken kompisar så svälter vi den jäveln en hel vecka"

"Mumba är en 8-årig negerpojk som bor i Namibien. Det tar honom 6 timmar att gå till skolan. Med ditt stöd på endast 50 kronor, kan vi köpa en piska åt den lata jäveln så han är i klassrummet på en kvart. Sätt in pengar på 55-12345 och märk talongen "snabba fötter"."


Sådeså

blåg

Kom hem för ca en timme sen, jobbade nästan 10 timmar idag (eller 9 h 45 min) för att bli färdig med träden.. Blev nästan färdig, har en halvtimmes barkande kvar men det fick va.. Imon ka jag efter att ha gjort träden färdigt kanthugga en liten rabatt, sen vända runt ett trädgårdsland.. Tur att inte mamma ser mig, då hade jag inte fått göra annat hemma.

Hittade för övrigt by coincident en rätt rolig tråd på Sporthoj, vilket sammanträffande :O


SItter och funderar på om jag ska gå på ledarskaps eller arrangörs utbildnngen, steg två. Har även med i beräkningen att steg tre i dessa är i höst, om jag ska gå på någon då, vilken är det bäst att gå på nu?
Är inne på att gå ledarskap nu, och arrangör i höst, då jag är bättre på att arrangera då borde gå den mer "avancerade" utbildningen i det..Men får se imon, då sisra anmälningsdagen är..

Idag är det ett år sen Britney rakade av sig håret, visst går tiden fort! Det firar vi med en passande låt.

Men nu ska jag äta upp den sista mackan som jag glömde äta på jobbet,

Klam

måste bara berätta!

Ola och jag var och handlade nyss på konsum, ställde ju som vanligt precis utanför, på busshållplatsen. När vi var klara och gick ut så fick vi se en p-lisa stå och skriva ut p-böter.
Ola sa åt henne att vara schysst och riva lappen, vi var ju bara inne i sju minuter och 23 sekunder..
Men hon skrev vidare.

Då sa Ola åt henne att ha lite medkänsla, men hon lappade ändå.
Så då sa Ola skitstövel, p-lisan skrev ut en till!

Ola sa -Va faan gör du?
Jag fyllde i Ditt jävla helvete..
Då flinade hon och började skriva ut en tredje..
Har inte du inte annat att göra?.. då kom det en till..

Vad vi sedan sa är olämpligt att skriva i ord, men efter 10 minuter så satt det något som kan jämföras med en mindre telefonkatalog på vindrutan.

Då tyckte vi att det räckte, lite kul ska man ju ha på en onsdag..

Sen gick vi bort till Olas bil..

betre

Varje gång jag hör ett intro som har ensamma åttondelal i introt tänker jag direkt på denna låten:
Tryck! :kocko
Jag har inget konstruktivt att skriva (förvånande) så jag slänger in en låt till ;)

hajj

Onsdag

Imorse hade jag ont.
(I huvudet.)
Men det gick.
(Över.)
Så jag jobbade.
(I åtta och en halvtimme.)
Sen tvättade jag.
(Traktorn.)
När jag kom hem vid fem så kollade jag.
(På tv.)
Nu ska jag dona.

Puss

"I'm not what I used to be, a duracellkanin. That's energy in Swedish!"

Idag har jag gjort; samma som igår.. Fast på andra träd då såklart. Räknade att jag gjorde 15 träd igår, gjorde 16 träd idag, plus barkade några träd som jag inte hann igår.. Jobbade till halv fem, tänkte sen ta och tvätta av vår traktor som imorse hade skjutsat mig till Kulebo, men orkade inte, det var för omständigt..


Lyssnade på The Killers album Sawdust idag när jag jobbade, och så plötsligt så kom det en låt som jag nyss hade hört, så jag tänkte Men vafan? den här låten hörde jag ju nyss.. Är shuffle på? Men så var det inte, jag hade lyssnat igenom hela albumet, plus förstalåten en gång och var nu inne på andra låten. Jag var helt säker på att jag var ungefär halvvägs igenom, och tanken på att jag hade hört alla låtar fanns bara inte. Det var nog de snabbaste 80 minuterna i hela mitt liv.. När jag konstaterade det blev jag rysligt glad, vet dock itne riktigt varför, men tror att et var för att tiden hade gått så fort :P

Nu ska jag ringa mina medlemmar i klubben och säga att det är klubbårsmöte på söndag (och näe, jag vet ingenting om att kallelsen ska vara ute två veckor innan) duscha, o sedan göra mina mackor.. 

Om ni glömmer att kolla bloggen imon, så kommer det nog inte världen gå under, mjölken kommer inte att surna, tomten kommer inte sluta komma, för jag kommer göra samma sak imon som jag gjorde idag, som jag gjorde igår..

Puss!

How do you describe a feeling?

Idag har jag gjort detta:

Innan Robert:
image44

Ritat på så att jag ser var jag ska hugga (gräva)
image45

Huggt

image46

Glömde såklart att ta en bild, hade jag inte glömt det så hade den sett ut såhär; gräset är borta, det är urgrävt om det behövs, allt jävla ogräs är förhoppningsvis borta..
image48

Efter Robert: Påfyllt med barkmull, tilljämnat, förhoppningsvis fint.
image47


Detta har jag gjort på 10-15 träd idag, hoppas att jag kommer att hinna med alla innan veckan är slut, så att jag får göra något annat.. Då jag och Tim gick äver alla träden på kräftodlingen i somras, så kan jag det rätt bra, dock så är det rätt tråkigt när man är ensam.. (Så om du har en stund över imon, slå gärna en pling, så kan jag snacka skit med dig;) :vänsterparantes
Men den här livar ju upp det en del iaf :D
 
Dock så är kubotan upptagen, för killarna på ostkustens trädgårdsservice har den.. Blev rätt glad idag när jag skulle lasta barkmull, och Bobben var upptagen. Det som gjorde mig glad var, att han som körde den faktiskt körde sämre än mig, och han var ju säkert 35- 40.. det värmde :P(A)


Jag vissade bilderna för mamma på vad jag hade gjort idag, hon sa att hon inte riktigt förstod, och bad mig visa på alla träden i vår trädgård.. Jag anade att det var något lurt på gång, så jag sa att det är ingen idé att förklara för någon som inte begriper.. (näe det sa jag inte, men visst lät det bra nu när jag skrev det)

Efter vad som känns som ett rätt inlägg där jag försöker hävda mig själv och visa hur duktig jag är, så ska jag nu.. sova tror jag.. eller förtsätta datorera..

Puss på er!
(ring!)

lördagkvel

Har kollat lite på melodifestivalen, var är all bra musik? all brittpop? all rock? när kommer In Flames eller Mustasch vara med? När kommer vi få se Björn Gustafsson sätta på en kedja på motorsågen och gå lös på en unge i publiken? (det var för övrigt rätt skoj, "Det är intgen fara, jag har sett det här tricket på tv, fast med sedlar istället") När kommer de stora musikländerna få vara med? Jag menar, Poolen, alla balltlender, Rysland, hur bra är oddsen att det blir bra musik egentligen?
Som tur är har jag laddat hem lite nya Hives låtar nu ikväll, så slipper oroa mig.. Btw, Hives är också ett band som ska va med ;)

Håller förövrigt med det som E skrev i sin, men det vågar jag inte riktigt säga..:P

rubrik?

Lördag. Första dagen på lovet. Eller egentligen inte, lovet börjar på måndag.. Bonnjävel som man är så har jag idag kört traktor, flytatt en trave med stock efter order av pappa. Tänkte att jag skulle lyssna på lite go musik medans jag gjorde det, så hämtade min dator och brände en skiva med Hives, Killers, Foo Fighters och två Mustasch låtar. det braiga med att bränna skivor, är att man sen kan gå tillbaka (skillnad mellan tillbaka och tillbaks?) och se vilka som man tyckte var de bästa låtarna vid en viss tid, det är kul.. Såklart så var det ju ingen cd-spelare i valtran, så det fick bli p3 istället.. Som förövrigt har blivit mycket sämre nu på senare tid, jag menar, vill jag lyssna på danny eller linda bengtzing så lyssnar jag väll på mix megapol? Och när kommer Bögradion tillbaka? Tokbra radio!


Funderar på att åka på arRangörsutbildningen, då är ju frågan, steg 2 eller 3? Steg 2 är i mars och steg tre i oktober... tål att tänkas på.

nu ska jag sluta spamma och istället.. bada :D

Vissel*

Har nu sånt däringa lov, för mig hade det inte spelat någon roll om det varit lite senare,å jag itne är särskilt skoltrött nu.. Ska jobba på lovet, tror att jag ska vara i Kulebo, men vet dock inte vad jag ska göra... Kan tänka mig att jag ska serva maskinerna, då jag misstänker att detta inte har gjorts, annars vet jag inte vad som är på g där uppe..
Idag på rit o mättekniken var vi ute och mätte somvanligt, det var svinkallt. Trots att solen sken och jag hade rätt schysst med kläder så frös jag.. sånt är jobbigt, särskilt när alla andra är lata och vill göra det fort..
Nar jag sedan var hemma så sa mamma att hon skulle visa mig något ute, vi gick ut och hon började gå mot svinhuset (nej vi har in te grisar, men när pappa var liten så hade de grisar i det huset, därav namnet) och jag kopplade rätt fort och frågade om de hade köpt en ny cykel, så var också fallet :D Så nu slipper jag den andra cyklen vi tog in, har nu istället denna blå räsercykel:D

När man jumpar (trycker på J) i winamp och söker på en artist och sedan trycker på den översta låten som kommer upp och tänker att man då får den översta låten med det bandet i playlisten så är det ju aldrig så, utan det brukar alltid vara en låt i mitten av playlisten så man måste byta låt för att få lyssna på alla låtarna med en artisten. Detta är ju väldigt jobbigt och jag har alltid undrat varför det är så, och idag slog det mig, winamp sorterar ju i bokstavsordning, och om låtarna i winamp ligger i den ordning som de ligger på den ursprungliga skivan så stämmer ju inte detta.. Ännu ett av jordens mysterium lösta :D

Nu ska jag kolla om jag hittar ngn ny musik, och även se om jag hittar introt till tv-serien "Bo ko" som ola ville ha..

Ha att'

:D

Ser nu att igår var det nytt rekord i statistiken, 14 läsare :P haha Dock ingen som kommenterat.... ;)
Satt förut i omklädningsrummet och läste på i min psykologibok, och gled längre och längre ner med huvudet mellan benen. Sen rätt så det var så vaknade jag, hade nog sovit i fem-tio minuter... Är det bra?

Men nu börjar min tre timmars psykoklogi lektion om 10 min och 23 sekunder, måste hojja..

Inte omöjligt att det kommer en rapport om Ds-mött som vi ska ha ikväll, men det är sånt man märker!

(dennatextfårdubytautmotenpassandeochgulligavskedsfras)


missfel

Först ska jag säga det att jag hade skrivit ett rätt långt fint inlägg om Vi Unga och varför jag lägger ner allt arbete utan att få ut något konkret av det, men sen råkade jag kryssa ner det inlägget, och en funktion som sparar när sånt händer skulle ju inte någon kunna ha nytta av.... :kocko

Igår blev det inget inlägg, för då satt jag och gjorde ett utskick, klistrade på adresslappar, la i utskicken osv, ibland så avbröts det för att kolla på Sunes jul, den här är en klar favorit:D  http://www.youtube.com/watch?v=CSrAB6Uul2k

Sen så bar det vidare mot norrliden för att kolla på korpeninnebandy, Ola är ju med i Minttulaget, de förlorade (som vanligt,,)

I morse så kom jag även på den ultimata låten att göra slungan till: http://www.youtube.com/watch?v=vTmTVGSHqGg Kan det bli bättre? Det var dock inte riktigt denna versionen so jag har, men det är samma ändå..
Kalle o jag ska äga dansgolvet på rix till den låten..

Bättre än såhär blir et inte just nu,

Puss

Bättre behövande, finns de?

Idag har vi haft miljödag i skolan, det innebar att först kollade vi på film, Gissa vilken?
Japp, du hade rätt, Al Gores An Inconvenient Truth. Så nu har jag sett första och sista halvtimmen två gånger, då jag även denna gången somnade i mitten.. Efter det så så skulle vi på en workshop (finns det något bra svenskt ord för det?) som tre tjejer i en NV klass höll i. Vi fick spela spel, bara ihop olika ord med varandra, och sist prata om miljöförändringarna, om det bara är en myt, vad vi kan göra för att ändra på det osv. Mitt förslag vad att skjuta alla som inte brydde sig.. När vi var klara där så började förståss nacket: Vem av de tre tjejerna var snyggast? Jag ocj Lewis röstade på den sista tjejen, hon i vitt. De andra röstade på den första tjejen, hon som jag hade som god tvåa..
Sen var det lunch. När odlad lunch. Dock så måste de ha gömt risfälten väl, för jag har aldrig sett att de odlar lis i Kalmar..
12.45 var det Kalmarsalen som hägrade, först så fick vi lyssna på den krullige svt-meterologen (Per Erik Åberg) som höll ett föredrag. Han började med att överraska; att han var gammal kalmarit visste jag nästan innan, men inte att han gått på Kagg :D Jag visste inte heller att han varit med och spelat i rugbyn, och vunnit. Dock så somnade efter 15-20 minuter, och missade då ca 10 min, det ångrara jag faktiskt.. Sen var det ännu fler föreläsare, något halvkasst band, och sedan någon trubadurliknande gube.. Det bästa under dagen var dock pausfikat. Normen för skolfika är ju: Ta en bulle och juice var, det brukar ju vara sådär kul, men idag, så fanns det tokmycket, inte bara bullar, det fans även muffins:D (och äppel..) Bullarna var av samma typ som man får efter skoljoggen, utan att ha sprungit kunde jag trycka i mig sex stycken samt två muffins. Innan det hade jag grundat med två äppel och två juice. Helt okej.

Något som inte var helt okej var när vi skulle gå. När vi fick nog framåt fyra-tiden så smög/gick vi ut, då kom Spångberg och frågade vart vi skulle, vi sa som det var, han höll med om att vi kunde gå, men då han är lärare så var han ju tvungen att säga emot.. När vi sedan kom ut så skulle jag då cykla bort mot expen. När vi gick dit så tog Fredrik min cykel till Kalmaralen, medans jag gick. När jag sedan gick bort till stället där han hade ställt cyklen så fanns det ingen cykel som var min där - Fredrik hade glömt att låsa den..... Så jag började traska, gick först till Baronen för att se om den stod där, det gjorde den inte. Den stod inte heller vid stationen som jag hade hoppats på, inte heller fanns den runt Kvasten..

Så om du ser något som ser ut ungefär såhär:
image43
Så ska du antigen springa för livet, men helst säga till mig var cyklen är..

Jag tror jag ska försöka peta in fler paintbilder i blågen, vad vill ni att jag ska kladda? (rita var att försköna för mycket tycker jag)

Nu efter skolan så jag o ch Ylva fixat med ett VU utskick, måste bara säga att det blev KUNG!!
Faktiskt riktigt nöjd:D Ni som är bra kommer att få det i lådan denna veckan, eller tidigt nästa vecka..

Nu ska jag förbereda mig mentalt för att gå de tjugo minuterna som det tar till fjärilsvägen, Harre bra!

Puss

Flitens låga

Idag har det varri riktigt kanonväder, 10+ och soligt :D, Ola och jag har varit duktiga. Har svetsat ihop en armeringsmatta till oljeuppsamlingen som vi tydligen måste ha här hemma, och bygger lite på då och då. Ola har gjort det mesta hittils, grävt ur och paddat till grunden.  Och så idag har vi gjort då en armeringsmatta. det låter inte så svårt, det är det inte heller, man svetsar ihop lite armeringsjärn så det blir fina fyrkanter (eller i alla fall fyrkanter, särskilt fint är det inte säkert att det blir..) Jagt har även svetsat för första gången idag, det gick faktiskt rätt bra och var rätt kul. Tyvärr kommer ju inte eftervärlden komma få se detta fina. då hela härligheten ska gömmas i batong..
Svetsen som, om jag inte har fel, pappa köpte på någon maskinvisning 1987 (det kan även varit kompressorn som köptes då) är sketabra, däremot så är handtaget som är lika gammalt rätt slitet.. Ett nytt är på köpelistan..

image39
Ola svetsar, och Ross spanar efter bilar som vanligt..

image38
image40
Jag undrar nu i efterhand om det är större låga när jag svetsar, och om det är så, varför?

image41
En till på Ola, blev ju faktiskt rätt bra bilder..

Tomten var här en runda idag på morgonen och kelade lite med katterna, Stumpen ser ut att ha lika roligt som vanligt..
image42
I bakgrunden ser ni att julen fortfarande inte är riktigt slut här hemma..:P

Nu ska jag vänta tills Ola har duschat färdigt, för att sedan entra duschen efter han.. Sen ska vi plus Anna tillsammans med MAria och Lasse på revyn som börjar klockan halv åtta, och efter det är det traditionsenlig smörgåstårta:D


Ha att'

Nej,

det är korrekt, det blir inget inlägg idag ;) (eller iaf inte nu, kanske sen när jag har tråkigt..)

"Men vad ska vi ha kamerorna till?"

Dagen började med sovmorgon till tio, vet inte riktigt hur jag ställer mig till sovmorgnar, visst det är skönt o så, men gör det någon skillnad egentligen? De två timmarna som jag får sova längre, märker jag av dem? Får ju ändå inte sova så länge jag ville, utan blir bryskt väckt av klockan ändå.. Dessutom så ringde mamma för att väcka mig idag, dock gjorde gon det två timmar för tidigt..
Mamma - God morgon!
Jag - Jag börjar vid tio idag..
(med mörkt/gäll släpig morgonröst)
Mamma - Men Robert! då får du sova vidare då.. (I pausen där, efter "men robert" så hann jag någonstans inom mig bli lite rädd, och få något med negativ karaktär i örat..  Men det uteblev :D )
Jag - tack... (kommer inte ihåg vad jag sa, men det lär ha varit något sånt)

Har en fråga till alla som gör kroppkakor till skolor och såvidare; Varför är alla allmänna kroppkaor så EkcLiGga? Jag menar fläsket, det är ju inte fläsk, det är 50% fläskliknande noname, samt 50% peppar.. Varför? Tacka vet jag Mammas kroppkakor.. :D

Anna kommer hem imon :D, läänge sen jag träffade henne. På lördag ska vi gå på Torsås revyn, jag, Ola, Anna samt Maria och hennes gube(eller pojkvän kankse är mer rättvist..) 

Hade ju min tretimmars psykologilektion idag, tänkte Berätta en grej som läraren sa på vår första lektion..
Vi går igenom kursplanen och allt det som man brukar göra, så pratar hon lite om betygen och säger det att de som är mer aktiva när vi har muntliga delar, typ pratar om olika fall och sånt, får pluspoäng. Sen ställer hon den otroligt genomtänkta frågan:

Tycker ni att det låter rimligt?

Tror ni att de blyga eleverna då, som inte brukar svara på frågor eller delta i diskussioner, tror ni de sa "nej," eller tror ni att de var tyst även då? Eller tror ni att de som brukar prata, då sa högt och glatt "Ja!" ?
Det här drabbar ju inte mig, men ändå.. Läraren besitter ju tydligen kunskaper inom psykologi, och borde kunna se situationen.. :P

Lyssnar på P3, och just nyss så blev guben som pratar glad, så hans Norrköpingska sken igenom, det var härligt :D

När jag öppnade min inkorg nu efterskolan, så såg jag att jag hade fått 73% rabatt på viagra, det är nice :D Men  eftersom jag är såpass ung att jag tror att jag inte har något större behov av viagra, så undrar jag om man kan spara detta erbjudandet? Och plocka fram det om en 50-60 år, det behovet är större.. Fast å andra sidan... I Göta kanal 2 som gick förra helgen så lyckades en tanta av misstag häva i sig en tablett.. Och henne blev det en jävla fart på.. Och 73 procent är ju faktiskt rätt mycket nu när man tänker efter.. Är det någon mer som är sugen så kan jag ordna gruppköp! :P

Men nu får det vara nog, ska fundera på om den traditionsenliga torsdagsgyrosen ska inhandlas på Veneziam som ligger väldigt nära edxpen och där jag får en stämpel på mitt kort, Eller om den ska inhandlas på Kalmar Grillen, som inte heller ligger så långt bort, och där den är jävligt god.. Just nu lutar det åt KG :D

Hare fint

Jao

Idag sken solen när jag slutade skolan. Det var dels Helt okej, men också något som inte har hänt sen.. det hände senast. Sommaren är på väg, I bet.. Läste i tidningen igår att just nu så blir dagarna ca fyra minuter längre varje dag, och om jag har räknat rätt, (har föresten matteprov imon) och om dagarna fortsätter att bli fyra minuter längre varje dag, så har vi om 132,5 dagar konstant solsken!:D Och om jag fortfarande inte har räknat fel, så kommer vi från och med tolv-snåret den sjätte juni i år ha sol all dygn long ;) Så ett tips är att handla på sig ordentlig med solkräm, för priserna lär stiga rätt snabbt när deta har blivit ett faktum.

Idag på svenskan så såg vi Ett öga rött. Förra terminen läste vi boken, och nu har vi även sett filmen. I börjarn av filmen, när Halim träffar Dalanda för första gången, var jag inte långt ifrån att lämna hörsalen och sluta kolla på filmen.. Det var nog första gången nånsin som jag har kännt så när jag kollat på film.. Men jag satt kvar, satt och kollade sådär som man brukar göra när man kollar på film i skolan, halvsover, funderar på hur långt ett snöre är, undrar när folk ska sluta fråga när filmen är slut, och bara slappna av..

För inte allt förlänge sedan så hörde jag ett annat ord för inkvotering; Positiv särbehandling.  :yoparty
Ville bara skriva det..

Nu är det torka, avslutar med denna bilden:
image35

Den senare delan av detta meddelande innehåller ytterst viktig information och får absolut inte missas!

Hade idrottsdag idag, gick upp vid sju, var vid friskis vid åtta tiden, trillade in, berättade för tantan i repan att vi skulla betala 30 kronor och inte 70, då vi hade idrottsdag med skolan idag.. Efter ombyte så skulle vi då börja med gymmeriet. Först entrade vi roddmaskinen, drog och slet lite i den, för att sedan gå till rummet med alla maskiner.. Kan sammanfatta det med: De finns sa' mö skit nu fö'tiden.. Sen gav vi oss på lite hantlar och löpband, kom direkt att tänka på denna videon:

http://youtube.com/watch?v=SGAuMYQN9gA

Och hans skrik får mig att tänka på denna:

http://youtube.com/watch?v=iX786-p-0Kk

Sen kände vi oss klara, så vi stegade bort till bastun, klockan var då 08.50 :D Men bastun var inte varm, och mina klasskompisar var värdelösa i bastukunskap så de bara öste på vatten hela tiden..
10.00 gick buss 121 från Kalmarstation och 1105 var den framme i Torsås.. Medans mamma var i fullfärd med att förstöra sin bil i maskintvätten så gick jag och köpte semlor då det idag is the dag of semlor..
När jag kom hem så ringde jag pappa, han och Bert var i skogen. Vi bestämde att jag med skulle köra ut, så jag klädde på mig full skogsmundering plus mitt ullfrotté underställ, det är ju kallt ute tänkte jag..
När jag var framme så hade pappa och Bert pre3cis fikat färdigt, så vi gick in brummade igång.. rätt snart insåg jag att det inte var så kallt, eller jo det var kallt, emn jag var jävligt varm.. så underställströjan åkte av.. Kvistade lite granar och så, det gick bra.. Kom på en sak nu, det borde fan vara olagligt att skriva såhär mycket skit..

Nu till en av årets viktigare saker:

Kom på att jag måste påminna er om en sak, vecka 31 så måste ni se till att ha kalendern tom för då ska, (aa du läste rätt, inte bör, inte det vore bra om, utan du ska,) du infinna dig på Vi Ungas rixläger. Pungt.

I år är det i Gryt, en bit utanför Viken. Du som inte åker på rix, kommer missa en hel vecka med sköna människor, sena kvällar, snygga personer, oförskämt mycket skoj, tusenmiljarder nya kompisar, du kommer heller inte få ett minne för livet.

Jag lovar dig, att om, när du åker så kommer du inte att ångra dig. Gör du det, så bör du nog fundera på om du verkligen borde sprida vidare dina gener till framtiden.. Inom de närmaste veckorna så kommer jag att lägga ut årets rixfolder, där du kan läsa allt du behöver veta, kan förövrigt berätta att foldern skickades till tryckeriet för tryck igår..
Så kom ihåg, vecka 31 är redan inbokad i din kalender..


Nu ska jag kolla min facebook, surfa SH, och sen kanske kolla på någon film..

Puss

:D

Tacka vet jag SH, där får man svar på allt man undrar över.. Den här frågan har jag med ställt mih många gånger:

http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?t=175058

Och Du!, glöm inte att kommentera! (i min blåg såklart, inte i tråden.. )

Slip tajjt!

Rub A Dub

Imon ärre' idrottsdag, planen är att gymma några timmar på morgonen, med start klockan åtta, sedan åka hem och se vad som händer..
Vi ska ju välja våra individuella val inför tvåan nu, detta ska göras via internet och vårat skottsäkra internetbaserade gymnasie grej Dexter.. Tyvärr så suger dexter, och funkar/stämmer inte alltid (läs oftas).. Så när jag ska göra mina val så går det såklart inte, utan måste göra det manuellt på papper. Känner mig som värsta miljöförstöraren nu..  Yeah right! Extra bra är det att jag ska byta skola till tvåan, så de val jag gör nu kommer troligtvis ändå vara helt meningslösa då jag kommer få göra om dem sen :D


Har börjat att fundera lite på om jag ska gå på WTAI,  Jag menar hur ösiga band är det inte egentligen?

image34

Dock så vore det angenämt att ha någon likasinnad med sig, så om nån känner sig manad, så kommer jag att bjuda på korv i pausen, det är ett löfte;)

På matten idag så skrev Sälen i sin bok att 2,3 miljoner myror väger lika mysket som en ko, jag kontrade med att skriva att det finns 64 329 nitar i Ölandsbron, men bara en symbolisk bult, då bultar var dyrare att använda..

Har förövrigt upptäckt att andelen producerat navelludd har den senaste tiden ökat lavinartat, (lavinartat kanske var lite överraskat, men det lät bra:D) Kan detta påverka mina chanser att ta körkort? Detta  är ett I-landsproblem..

Nu ska jag fortsätta att datorera, Puss på er;)

Tummen under bygeln!

Idag har jag varit i skogen några timmar med pappa, den har stjärnan fick följa med:
image28
Pappa frågade igår när jag kom hem från Kalmar om jag ville åka in till Karlskrona och köpa en såg, jag är ju inte den som är den så jag sa inte nej.. Sakt o gjort, vi åkte in, irrade runt ett tag (ca 45 sekunder) och letade efter efter affären vi skulle till, vi gick in, sa att vi ville ha en sån där, säljaren sa okej, hämtade sågen, fyllde i lite papper, sen åkte vi hem.. Under hemfärden var pappa lite (lite) besviken att han säljaren inte gick ner något i pris som han brukar göra.. Trots att vi bara ger 6k, o inte 8,5k som den kostar med moms.. (Om ni mattesnillen märker att siffrorna inte går ihop, så har ni rätt, men ni har inte alla fakta.. :p )

Älska Kalmar, say no more!

image29
Det bästa är ju att när jag läste, så stannade jag upp när jag såg ordet och tänkte; "Det ser ju fel ut, men det uttalas ju så.." Sen small det till, jag bor ju i Kalmar..:D


Vidare kan jag berätta att skrivenlapp-Linus har en kamera. Sån vill jag med ha.
image33
Så om nån där ute har en sån, eller som rastar en hund vars mattes brors bror har en sån som den vill sälja, kan du väll på något sätt få mig att veta det? (a)

Tänkte även lägga in denna bilden bara för att:
image31
Som ni ser så krävs det tre byggelever att åstadkomma något såhär intelligent..

Den här bilden får med komma med.. Mannen ifråga har varit delaktig i The Guardien.. Småkul namn tycker jag..:P
image32


Om det stämmer att en bild säger mer än tusen ord, så tycker jag det räcker nu.. btw, näe, jag kom inte på ngn bra rubrik.. Men den är (livs)viktig att tänka på..

Puss!

RSS 2.0