Måndag.. nej tisdag

Det här är ju helt sjukt! här har jag suttit o skrivit i trekvart vad jag har gjort igår och idag, och när jag skulle posta inlägget så var jag inte inlogagd så allt jag hade skrivit försvann!!
Bara det är ju att skäl till att sluta blogga..
Här får ni iaf ett inlägg jag skrev igår, men inte han posta..


Igår var jag och kollade på fotbollen, det blev därför ingen skrivande...
Åkte in med Bert och en känning till han, mötte upp de andra utanför Martin o Jennys lägenhet, Sedan traskede vi bort till skansen. 9 423 personer hade letat sig dit, varav ca 2000 av dem var AIK supportrar. AIK hade också 700 tomma platser, rätt dumt tycker jag.. Efter matchen som slutade 2-0 till Kalmar tog vi oss åter till Martin o Jennyas lägenhet,  för lite eftersnack, mat, kaffe och grejer. Vid tio i sju så beffan vi oss på larmtorget, för att hylla KFF för cupguldet och att de är SM tvåa. Det var mycket folk, ett par tusen iaf. Micka som uppskattade det till ca 200 pers var inte precis knivskarp..
Sedan gick vi återigen till Martin och Jenny för att kolla på sporten och prata ännu mer skit.. 
 
Fick reda på att jag var med i tv igår, vid 1,20 så ser man mig och Axel;

http://tv4.se/player/categories.aspx?progId=173856&itemId=163450&treeId=100710&displayTreeId=



Lördagsnöje

Idag har jag lärt mig köra grävmaskin, eller "grävskopa" som det heter om man inte kan så mycket.. Jag har  rensat ett dike, öst igen lite körspår och grävt ett hål.. Jag har faktiskt lyckats med att inte göra några tabbar alls, eller, jag har inte kört sönder någonting iaf, förutom lite rötter och träd som var omotiverat låga.
Eftersom att jag antar att de som läser denna blogg antagligen inte är så intresserade av grävmaskiner, så tänker jag därför inte att skriva så ingående, och om det trots allt är någon som är intresserad så tror jag den vet vad det handlar om. Har kört ca 6-7 timmar idag, Fan vad trist tänker vissa, lärorikt, bra och roligt tänkar jag:D Maskinen i fråga är en Hanix H29A, den som är duktig förstår då att den väger ca 2,9 ton.

Här kommer lite bilder från dagens övningar:



Som lördagsbonus kommer även en passbild på tanten som jag bor hos:


Nu ska jag lägga in i pannan, och sedan laga mat åt mig och pappa:-D
Puss
 
 

SH

Måste bara säga att ikväll har jag lärt mig ett nytt ord; Ottomotor:-D Detta lärde jag mig tackvare dieseltråden på sporthoj, och bara för att göra det jämställt så ska jag skriva att det var en bög som lärde mig det(y)

Men nu är klockan godnatt, imon ska jag köra grävmaskin:P

puss

Hemma

Tjo!

Sitter nu hemma i Gbc med en påse brändamandlar, det är marknad i byn:-) När det är marknad i Torsås fylls hela byn med stånd där det säljs diverse skit, tändare som funkar skitbra ända tills knallarna lämnat stället för att åka till nästa marknad, fullt med svarta t-shirts med texten "Villig", "Mammas pojke" eller något annat fyndigt. Diverse sprayer säljs, bajssparay, hårspray och inte att förgömma: skumspray i någon glad färg som är perfekt att fylla sina kompisars ryggar med.. Dessa sprayer köps av de glada barnen och sprutas på allt o alla, men mest på sina kompisar de går med. Och vem man ska gå med bestäms såklart i förväg, gärna flera veckor innan.
Grundskole eleverna har ledigt, och är dfr Fit For Marknad redan vid nio-tiden på morgonen..
Alla som är över 30 fyllda köper bröd, alla över 50 köper bröd plus att de betraktar säljarna som visar upp sina mirakelmedel, som både tar bort rödvinsfläckar och gör så att muttrar lossar lätt/gör så att inte bearnaisesåsen skär sig. De över 65 köper bröd, kollar mirakelmedel, plus att de klagar över alla "ungdomar" som springer runt och är ivägen där de ska gå.
I tidningen kan man läsa att det troligen inte kommer att regna på marknadsdagen, något som minssann inte har hänt sedan förra gången det inte regnade...
Man kan säga att det är lite av en folkfest.



Idag var det sista skoldagen innan höstlovet, eller potatislov som det var när Spångberg var liten. Jag ska inte plocka potater, men jobba ska jag göra iaf, Ola har varslat om gräsklippning. Blir det som förra gången som jag klippte gräset i Kulebo för sista gången för året så kommer det att snöa..
På torsdag vid halv sjutiden ungefär så bär det av till huvudstaden på medlemsregisterutbildning(ni ska bara veta hur många gånger jag har tänkt på att det är ett ord till Hänga gubbe), på fredagen så åker vi vidare till Grillby på Weekend/Ibrm.
Ola har Hanixen här hemma då han har grävt ut en gjutgrund, så imon tänkte jag öva på grävmaskinskörning:-D

Ska även tillägga att jag igår. klockan 22.35 fick en biljett till KFF-AIK på söndag, bra tycker jag:)
Detta pga att en av Martins kompisar inte ska gå, och då det var jag som köpte hälften av biljetterna så stod väl jag först i listan..
 
Nu ska jag datorera vidare och kolla min facebook:D
Puss
Btw, det är lätt att skriva piss istället för puss..

Tjo

Idag så kollade vi på film på matten, A Beautiful Mind, med en fordonsklass. Kastandet av diverse muttrar och skiftnycklar som vi hade befarat skulle ske när vi anträdde hörsalen uteblev, tur det:D
Eftersom att Kaggbandet spelar 09,40 varje onsdag, så var jag tvungen att gå ifrån för att vara med, men det blev inget idag, det blir på fredag istället:D
När jag satte mig i hörsalen igen så passade jag på att sova i 40 minuter..
Efter filmen var det inte lunch som vi önskade, utan engelska med tanten. Surt som vanligt.

Efter engelskan var det håltimma i 1,5 timmar, då avverkades två Maxibesök.  
Datorkunskapen innefattade fortsatta tabellövningar, sådär kul när man sitter och är lagom trött..

Nere på stan sen så mötte jag Ylva utanför Kvasten, hon var iklädd ett kamoflagetält som skulle vara perfekt där det är beight(Y) När vi stod o babblade så ringde John för att fråga om Ylva kunde ringa till en borgholmsskola om filmvisningen, hon kunde inte det såklart utan delegerade det raskt till mig.. När jag sedan var på jezz för att inhandla kalsonger så kände kassörskan igen mig från i förrgår när jag gjort samma sak, jag undrade tyst för mig själv om det var för att hon har bra minne eller om affären har dåligt med kunder.. Maestrokortet fungerade som vanligt inte, så jag fick gå och ta ut pengar för att kunna betala.

Jag ska även kolla om jag kan trycka lite Kalmars förenta fighters flyers till weekend, både jag o kalle tyckte att det skulle vara lite fränt.. Kalle hittade förövrigt kläder till maskeraden under weekend:D

Dagens visdomsord är: "Men jag känner ingen ånger för jag har mina kalsonger"
http://www.isitfriday.biz/
Puss

Arrå. såatt e'

Kom från skolan rätt nyss, det hände väll inget upphetsande idag, förutom att vi fick reda på att de skjutit på vår lunch på onsdagar från 11.10 till 12.40, det var väll sådär bra tycker jag..

Efter skolan så skjutsade jag Sälen till stationen på Honken, han satt på paktethållaren och trampade medans jag satt med fötterna på framgaffeln och styrde/tutade:D
Sen så var jag och köpte lite mat o grejer, kom fram till att det inte är kul att bara handla till sig själv.

Skulle även träffa Kalle idag, o kolla på kläder till weekend, men då jag inte slutade förräns halv fyra så hann jag inte det, kalle fick kolla själv...

Måste även välja vilken kurs 50 poängskurs jag ska välja att gå i vår, de flesta väljer ju trafikkunskap, men då jag redan har gått teorikursen för bil när jag tog traktorkort i vintras så känns det rätt dumt.. Tror att jag kommer att välja psykologi eller akutvård.. Men det är sånt man märker imon(Y)

Eftersom att lägret i Virserum inte blir av, så sa jag till Ola att kan jag jobba mån-ons på höstlovet, och i morse så fick jag ett sms av han där det stod att jag var välkommen att göra det:D (såklart)
Sen på torsdagen så blir det Sthlm på medlemsregisterutbildning, Kalle och Ola ska med från kalmar, och tror att det är rätt mkt annat gutt folk som ska på den med..
Fredag-söndag är det ju Weekend och Ibrm i Grillby, där kommer såklart Kalmars Förenta Fighters att knipa förstaplatsen:D 
Hoppas även att få en förklaring till den spännande msnkonversationen jag hade igår under weekend..

Men nu ska jag kolla läget på SH, Harre bra!
puss


Ett svagt ögonblick

Tjenars
Gaah!
Hade skrivit ett dunderlångt inlägg, men så tryckte jag fel och allt försvann..

Men snabb sammanfattning:

Idag:
skola
kolla på dator
inget virserum
träffa kalle
köpa kalsonger
plugg

Helgen:
Anna och Håkan

lägenhet
http://amphi.se/index.php?page=ingen_ser_oss
intressant
nya människor
massage

oskön hemresa

långa fingrar

stressad tyskalärare

Weekend
tröjor att använda mer än en gång
logga


Till sist skrev jag att om det fortsätter såhär så kan det nog tyvärr bli något av bloggen, annars finns facebook...

Puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0