ässemäss


Du är utvald! Välkommen på casting den 12:e mars på tv4huset, gärdet, Stockholm kl 11:00 för uttagning av nya deltagare till nästa säsong av "en annan del av köping" Lycka till. /Tv4

"Kan du köpa barnmat på vägen hem puss"

Detta är ett självsökande sms. Den söker automatiskt den fulaste personen i min telefonbok. Vem har jag kommit till?

Meddelande från www.knullkontakt.nu. Din annons har varit inne i 8 veckor utan svar. Ska vi prova en vecka utan foto? Mvh Redaktionen

"Idag är det den internationella dagen för mentalt efterblivna. Skicka ett uppmuntrande SMS till en efterbliven kompis preis som jag har gjort..."

"Länsstyrelsen meddelar att din födsel var ett misstag. Vänligen ta kontakt med närmaste sjukhus för avlivning. Vi ber om ursäkt för obehaget."

"För 1 krona så kan ett barn i afrika få mat för en hel dag, skicka detta sms vidare till 7 stycken kompisar så svälter vi den jäveln en hel vecka"

"Mumba är en 8-årig negerpojk som bor i Namibien. Det tar honom 6 timmar att gå till skolan. Med ditt stöd på endast 50 kronor, kan vi köpa en piska åt den lata jäveln så han är i klassrummet på en kvart. Sätt in pengar på 55-12345 och märk talongen "snabba fötter"."


Sådeså

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0